Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka3.7g0.4kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 2.3g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 1.8g0.3kcal0g0g0g0g
Valkokaali keräkaali 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g6kcal0.2g0.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko10g3kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g30kcal1g1g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340303