Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 1.7g0.4kcal0g0g0g0g
Rucola tuore (Italia), annos 15g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g2.6g5kcal0.5g0g0.3g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)4.3g2.6kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g21kcal1g0.4g1.6g0g
Valittu annoskoko10g11kcal0.5g0.2g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.3g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g108kcal5.1g2g8.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340967