Pizza

Rahka, juustosta puolet , kananmuna, kauralese, leivinjauhe ja jauhot sekaisin keskenään.

Levitetään taikina pellille ja voi kaulita leivinpaperien välissä tasaiseksi.

Uuniin 200 astetta 10-15 min. Sen jälkeen täytteet ja takaisin uuniin n.15min.

Kannattaa käyttää syvää peltiä tulee nestettä jonkin verran ainakin itsellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Upsukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g2.2g1.3kcal0.2g0.1g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)1.3g3.6kcal0.4g0g0.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.9g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Kauralese myllyn paras 1dl=50g0.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 0.4g1.3kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]0.7g0.8kcal0.1g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)1.1g0.7kcal0.2g0g0g0g
Savusuikale (Pouttu), annos 230g1g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g25kcal2.4g1.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko10g12kcal1.2g0.7g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.6g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g128kcal12.4g7.2g4.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343020