Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell2.7g2.9kcal0.6g0g0.1g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g2.1g7.6kcal0.3g1.3g0.1g0.2g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g2.4g4.2kcal0.3g0.6g0g0.3g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)1.5g2.6kcal0g0.1g0.3g0.1g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g1.1g1.3kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g37kcal2.4g4.4g1g1.2g
Valittu annoskoko10g19kcal1.2g2.2g0.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.6g1.1g0.3g0.3g
Arvot/100g100g190kcal12.2g22.4g5.1g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343023