Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1.9g1.4kcal0g0.3g0g0g
Lanttu 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0g0.1kcal0g0g0g0g
Nakki,popsi grillinakki2g5.2kcal0.2g0.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g14kcal0.4g0.8g0.8g0g
Valittu annoskoko10g7kcal0.2g0.4g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.1g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g71kcal2.1g4.1g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343754