Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.1g7.7kcal0g0g0.9g0g
Sokeri 0.5g1.8kcal0g0.5g0g0g
Kaurahiutale 0.8g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Mansikka, Tuore5.3g2.3kcal0g0.4g0g0.1g
Valkosuklaa panda, levy 130g1.1g5.9kcal0.1g0.6g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g49kcal0.6g5.4g2.8g0.4g
Valittu annoskoko10g25kcal0.3g2.7g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g12kcal0.2g1.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g250kcal3.1g27.6g14.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346569