Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Halloumi-juusto light, 100g2.3g5kcal0.6g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Korppujauho 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g29kcal1.6g0.6g2g0g
Valittu annoskoko10g14kcal0.8g0.3g1g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.4g0.2g0.5g0g
Arvot/100g100g146kcal8.2g3.1g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348374