Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 4.3g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0.1kcal0g0g0g0g
Nakki, keskiarvo 3.6g8.4kcal0.4g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g25kcal1g1.6g1.4g0g
Valittu annoskoko10g12kcal0.5g0.8g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.3g0.4g0.4g0g
Arvot/100g100g127kcal5.2g8.2g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354686