Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kermaviilikastike 2.2g3.4kcal0.1g0.2g0.2g0g
Tilli, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali5.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 1.2g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g13kcal0.8g0.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko10g7kcal0.4g0.4g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g68kcal4.1g4.1g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357233