Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 5.8g1kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1.5g5.2kcal0.2g0g0.6g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio0.6g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g22kcal0.6g0.2g2g0g
Valittu annoskoko10g11kcal0.3g0.1g1g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.2g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g114kcal3.1g1g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358272