Kesäkurpitsajauhelihapaistos

Leikkaa kesäkupitsat tikuiksi, vähän suolaa päälle, itketä hetki.

Laita kesäkurpitsatikut uunivuokaan uuniin siksi aikaa kun paistat jauhelihan.

Lisää sipulit, liemikuutio, mausta.

Lisää ruokakerma ja sekoita kesäkurpitsan joukkoon.

Uuniin, 10 min päästä lisää viipaloidut tomaatit ja juustoraaste pintaan ja paista vielä kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemen), annos 100g2.3g3.2kcal0.4g0g0.2g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Flora kevyt ruoka 7%1.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g14kcal1g0.6g0.8g0g
Valittu annoskoko10g7kcal0.5g0.3g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g71kcal5.1g3.1g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358521