Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)5g6.5kcal1g0g0.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g1.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima2.1g8.1kcal0.6g0g0.6g0g
Tilli, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g34kcal3.4g0.2g2g0g
Valittu annoskoko10g17kcal1.7g0.1g1g0g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.9g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g175kcal17.5g1g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363096