Sitruunainen kesäkurpitsakastike pastalle

Valmista kastike samalla, kun kypsennät pastaa.

Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa.

Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista raastetta muutama minuutti tai kunnes ne saavat vähän väriä.

Mausta suolalla, pippurilla ja kirvelillä.

Lisää herneet ja kerma.

Kiehauta ja anna lämmetä muutama minuutti.

Lisää sitruunankuori ja -mehu ja murennettu fetajuusto.

Yhdistä valutettuun pastaan.

-Lähde: Yhteishyvä Ruoka 07/2013

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Herne 1.8g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl1.8g6kcal0g0.1g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.9g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Rainbow), annos 100g1.3g3.7kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g28kcal0.6g0.8g2.2g0.2g
Valittu annoskoko10g14kcal0.3g0.4g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.2g0.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g141kcal3.1g4.1g11.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368327