Kana-kasviskeitto

Kuori ja pilko perunat ja 3 porkkanaa ja keitä kypsiksi.

Kuori 1 sipuli.

Paista 1rkl oliiviöljyssä kananpojan paistisuikaleet ja sipuli pannulla ja lisää ne kypsinä keittoon.

Lisää sitten pakastevihannekset ja -maissit ja lämmitä keitto.

Lopuksi sekoita fond du chef liemihyytelö pieneen määrään keitettyä vettä ja lisää keittoon.

Lisäksi voit maustaa esim.

Herbamare -yrttisuolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3309 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g5g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Porkkana 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Kariniemen kananpojan paistisuikaleet hunajamarinadissa 800g (Kariniemi), annos 200g2.4g3.5kcal0.4g0g0.2g0g
Vihannessekoitus,Kesäpöytä (Apetit), annos 125g0.7g0.3kcal0g0g0g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g0.6g0.7kcal0g0.2g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g18kcal1g2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko10g9kcal0.5g1g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.3g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g94kcal5.2g10.3g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368638