Kanttarellit alla carbonara

1 iso sipuli
n. 1 dl kanttarelleja
n. 1 dl poutun savusuikale-kinkkua
3 kananmunankeltuaista
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi esim.

kokojyväpastaa, penne-pasta sopii tähän kastikkeeseen erinomaisesti!
Jos haluat oikein nautiskella voit koristella annoksen parmesanlastuilla, mutta tästä tulee tietenkin bonus-kaloreita!

1. Kuullota sipuli, lisää kinkkusuikaleet ja sienet, ruskista kevyesti
2. Mausta
3. Jos syöt pastan kanssa, sekoita nyt kastike keitetyn pastan joukkoon (muutoin keltuaiset suoraan kastikkeeseen)
Tarkista maku
4. Lisää keltuaiset ruokaan kokoajan sekoittaen
5. Ripottele joukkoon parmesaani ja sekoita vielä kevyesti

Buon appetito!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kinkkusuikale, Portti3.1g3.9kcal0.5g0g0.2g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g3.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Parmesan formaggio da pasta0.8g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g18kcal1.8g0.4g1g0.2g
Valittu annoskoko10g9kcal0.9g0.2g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.5g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g91kcal9.2g2g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369238