Lihamureke

Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota noin 5 minuuttia.

Vaihe 2
Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota sipuli rasvassa.

Vaihe 3
Lisää korppujauhoseokseen hieman jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet: 1 tl suolaa, 1 tl oreganoa, 3/4 tl paprikajauhetta, 1/4 tl mustapippuria tai mauste- tai valkopippuria.

Sekoita tasaiseksi.

Vaihe 4
Muotoile taikina murekkeeksi uunipellille leivinpaperin päälle.

Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

Tarjoa lihamureke esimerkiksi sinihomejuustoperunoiden tai perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Anjas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka5g8.5kcal1g0g0.5g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%1.3g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Korppujauho (Pirkka)0.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl0.8g1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g31kcal2.4g1.2g1.8g0g
Valittu annoskoko10g15kcal1.2g0.6g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.6g0.3g0.5g0g
Arvot/100g100g157kcal12.2g6.1g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370949