Bataatti-vuohenjuustokeitto

Keitä/hauduta tomaattikmurskaa ja sokeria hyvän aikaa, sillä sen maku paranee haudutuksesta.

Keitä bataatti ja lisää kasvisliemikuutio.

Soseuta keitto ja sekoita sekaan vuohenjuusto.

Lisää nestettä, jos keitto on liian sakeaa.

Jos pidät vuohenjuustosta, valitse voimakas juusto, niin se maustaa keiton kunnolla, vaikka sitä tuleekin vähän.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2378 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 2.5g2kcal0g0.4g0g0.1g
Vesi5.3g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g0g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto Sainte Maure0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g8kcal0g0.8g0.4g0.2g
Valittu annoskoko10g4kcal0g0.4g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g40kcal0g4.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373219