Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g4.5g7.4kcal0.9g0g0.4g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g3.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)1.1g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g24kcal2g0.2g1.6g0.2g
Valittu annoskoko10g12kcal1g0.1g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.5g0.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g121kcal10.2g1g8.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373461