Kanariisi pata

Paista broilerin suikaleet ja keitä riisi.

Voitele vuoka ja sekoita suikaleet, riisi, juustoraaste ja ruokakerma vuokaan sekaisin.

Paista uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Mausta broilerin suikaleet paistaessa, esim.

Chilijauhe, paprikajauhe, valkosipulijauhe ja aromisuola,

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1530 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, keitetty, suolaa 3.2g4.4kcal0.1g1g0g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g1g3.2kcal0.2g0g0.2g0g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g1.6g1.9kcal0g0.1g0.2g0g
Broilerinfileesuikale, marinoitu, Atrian 630g4g5.6kcal0.7g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g30kcal2g2.4g1.4g0g
Valittu annoskoko10g15kcal1g1.2g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.5g0.6g0.4g0g
Arvot/100g100g154kcal10.2g12.2g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375092