Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g4.1g14kcal0.5g2.9g0.1g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g2g2.9kcal0.4g0.1g0.1g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g1g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g42kcal2.2g6.2g1g0g
Valittu annoskoko10g21kcal1.1g3.1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.6g1.6g0.3g0g
Arvot/100g100g217kcal11.3g32g5.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377733