Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g3.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.9g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g28kcal0.4g0.6g2.8g0.2g
Valittu annoskoko10g14kcal0.2g0.3g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.1g0.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g145kcal2g3.1g14.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381750