Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g6.6g4kcal0.7g0.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.5g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g1.6g4.9kcal0.3g0.9g0g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g22kcal2.4g2.4g0.2g0.4g
Valittu annoskoko10g11kcal1.2g1.2g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.6g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g111kcal12.2g12.2g1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382292