Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1.8g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 0.4g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 1.4g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g13kcal0.8g0.6g0.6g0.2g
Valittu annoskoko10g7kcal0.4g0.3g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g68kcal4.1g3.1g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382946