Riisi-tonnikalavuoka

Keitä riisi kypsäksi.

Mausta lihaliemikuutiolla ja paprikapulverilla (1 tl). Kaada kypsynyt riisi uunivuokaan ja sekoita sekaan 2-3 purkkia tonnikalaa.

Mielellään eri makuja.

Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 3.7g13kcal0.3g2.9g0g0.1g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)2g2.6kcal0.2g0.1g0.2g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]2g2.4kcal0.2g0g0.1g0g
Tonnikala, currykastikkeessa, Rainbow2g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g41kcal1.6g6.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko10g20kcal0.8g3.1g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.4g1.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g207kcal8.2g31.6g4.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383689