Kikhernekeitto (tulinen)

Paloittele porkkanat, sipuli ja valkosipuli ja kuullota hetki kattilassa.

Lisää kuminansiemenet ja Pirkka sambal oelek tahna ja kuullota vielä hetki.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tomaattipyree ja vesi, kasvisliemikuutio sekä valutetut kikherneet.

Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Viira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.5g0kcal0g0g0g0g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g0.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g3.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Pirkka Sambal oelek -chilitahna (10g)0g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g6kcal0.2g0.8g0g0g
Valittu annoskoko10g3kcal0.1g0.4g0g0g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.1g0.2g0g0g
Arvot/100g100g32kcal1g4.1g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384010