Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.8g3.3kcal0g0.8g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.4g15kcal0.4g3.1g0.1g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1g8.7kcal0g0g1g0g
Hiiva 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g56kcal0.8g8g2.2g0.4g
Valittu annoskoko10g28kcal0.4g4g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g14kcal0.2g2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g289kcal4.1g41.2g11.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693