Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g4.2g7.3kcal0.7g0g0.5g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g1.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)3.7g2kcal0g0.1g0.1g0g
Tilli, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g21kcal1.4g0.6g1.2g0g
Valittu annoskoko10g11kcal0.7g0.3g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.4g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g107kcal7.1g3.1g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387670