Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 6.3g4.5kcal0.1g0.9g0g0.1g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)0.9g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Aurajuusto0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%0.2g0.6kcal0.1g0g0g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 0.3g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Flora kevyt ruoka 7%1.6g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g22kcal1.2g2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko10g11kcal0.6g1g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.3g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g111kcal6.2g10.3g4.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397089