Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 1.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana 1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juuriselleri 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.7g1kcal0g0.2g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1.1g0.3kcal0.1g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)1.7g3.9kcal0.2g0g0.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.1g3.1kcal0.2g0g0.2g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g21kcal1g1g1g0.2g
Valittu annoskoko10g10kcal0.5g0.5g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.3g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g105kcal5.1g5.1g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397566