Katkarapurisotto

Keitä riisit ohjeen mukaan.

Ennenkuin kaikki vesi on imeytynyt, mausta persiljalla, sitruunapippurilla sekä muilla haluamillasi mausteilla.

Pilko pannuun kaali ( kerä tai kiinankaali ), sipulit sekä paprikat.

Tarvittaessa laita 2-3 g oliiviöljyä tai kookosöljyä.

Purista puolikkaan limen mehu pannulle, lisää n. 1 tl inkivääritahnaa ja 1-2 tl sitruunaruohotahnaa.

Anna hautua hiljalleen kannen alla sen aikaa kunnes riisit ovat kypsiä.

Kun riisit ovat kypsät, kaada kasvisten sekaan pannulle, nosta lämpötila ja lisää ihan lopuksi huuhdellut katkaravut.

Älä paista katkoja liian kauan, jotteivät mee kumisiksi.

Päälle vielä puristettu puolikkaan limen mehu.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maio

Maio sanoi...

Annoskoko ei tietenkään grammoina taas täsmää johtuen mm. tuosta limestä, jota en käyttänyt kuin mehut. :)

perjantai 31.01.2014 klo 11:57

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma Riisi, pitkäjyväinen (Pirkka)1.4g4.7kcal0.1g1g0g0.1g
Katkarapu 3.4g2.3kcal0.5g0g0g0g
Paprika keltainen 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen, annos 40g1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g1.4g0.5kcal0g0g0g0g
Inkivääritahna (1tl) (Spice up!), annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g17kcal1.2g2.2g0g0.2g
Valittu annoskoko10g9kcal0.6g1.1g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.6g0g0.1g
Arvot/100g100g87kcal6.1g11.1g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=402334