Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 2.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti, tuore1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala öljyssä 2.7g5.2kcal0.7g0g0.2g0g
Kurkku, tuore1.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 2g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g18kcal2g0.2g0.8g0g
Valittu annoskoko10g9kcal1g0.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.5g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g92kcal10.3g1g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421751