Lihakastike

Ruskista lihat, laita ne kattilaan muhimaan "kerman"kera.

ruskista jauho margariinin kera pannulla.

Lisää kerman ja lihan sekaan.

Lisää lihaliemi ja vesi.

lisää ruskea kastike aines (itse halusin väri kastikkeeseen jonka takia laitoin vielä tätä) ja paseerattu tomaatti.

Anna hautua.

Lisää kasvikset.

Anna hautua lisää.

Maistelemalla lihaa tiedät milloin mielesi mukainen kypsyys.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1277 grammaa

Mempha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g1.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)1.5g2.5kcal0g0.1g0.2g0g
Pirkka marinoitu porsaanfileesuikale (Pirkka), annos 150g3.1g3.7kcal0.4g0g0g0g
Leivontamargariini Euroshopper0.3g2.2kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruskea kastike (Euroshopper), annos 24g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g20kcal0.8g1g0.8g0g
Valittu annoskoko10g10kcal0.4g0.5g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.2g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g104kcal4.1g5.1g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=42761