Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)4.3g5.4kcal0.8g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.4g0.4kcal0g0g0g0g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kevytkerma2.8g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g22kcal1.8g0.6g1.2g0g
Valittu annoskoko10g11kcal0.9g0.3g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.5g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g112kcal9.3g3.1g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431787