Pikaiset pikkupitsat frutti di mare

360 g Pirkka valmispitsapohjia (4 kpl)
150 g Pirkka tonnikalaa öljyssä
160 g Lidlin mozzarellaa
390 g Pirkka yrtti-tomaattimurska
10 g valkosipulia (2 kynttä)
50 g sipulia (1 pieni)
227 g ananasta
100 g Rainbow-katkarapuja
1/2 tl suolaa
1/2 tl pippurisekoitusta
1/2 tl sokeria
1 rkl Vita D'or rypsiöljy
1 rkl vehnäjauhoja

Sekoita tomaattimurska, jauho, paloiteltu sipuli, murskattu valkosipuli, suola, sokeri ja pippurisekoitus.

Anna tekeytyä tunti.

Levitä tomaattimurska, tonnikala, katkarapu ja ananas pitsan päälle.

Paista 7 minuuttia 250*C-asteessa uunissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitsapohja(valmis) (Italia), annos 96g2.4g6.9kcal0.2g1.2g0.2g0.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)1g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Mozzarella Lovilio Lidl1.1g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)2.6g1kcal0g0.2g0g0g
Ananasviipaleita mehussa, euroshopper1.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Katkarapu, rainbow0.7g0.7kcal0.2g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0kcal0g0g0g0g
Puolikarkea vehnäjauho (Rainbow), annos 100g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g30kcal1.8g3.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko10g15kcal0.9g1.7g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.5g0.9g0.3g0.1g
Arvot/100g100g155kcal9.2g17.3g6.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436181