Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g1.8g3.1kcal0.4g0g0.2g0g
Punajuuri 2.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Ohrasuurimo 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.5g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 0.6g1.1kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0g0.1kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g15kcal0.8g1.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko10g8kcal0.4g0.6g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.2g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g78kcal4.2g6.3g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=442363