J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g2.5g4.1kcal0.5g0g0.2g0g
Makaroni ( tumma Torino )1.9g6.5kcal0.3g1.1g0.1g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu0.7g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Milbona Maito rasvaton3.7g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Culinesse (Flora), annos 10g0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g28kcal2g2.6g1g0.2g
Valittu annoskoko10g14kcal1g1.3g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.5g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g145kcal10.2g13.3g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=442750