Antonin gluteiiniton, pääosin kasvis lasagne

Resepti: Lämitä uuni noin 200 asteeseen.

Ota pinaatti pakastimesta sulamaan ja kaada neste pois kun sulanut.

Pilko bataatti, keitä se ja tee siitä bataattimuusia.

Pilko sipuli ja valkosipuli, ruskista ne aika korkealla lämmöllä omissa nesteissään.

.Lisää pilkottu sieni ja paista keskilämmöllä kunnes sipuli pehmeää ja neste poistunut sienistä.

Laita sieni/sipuli sekoite kulhoon.

Säästä neste!.

Paista pilkottu parsakaali ja pilkotut porkkanat pannussa (sieninesteessä)….

ja lisää ne kulhoon jossa sienet.

Aseta kidneypavut ja maissi pannuun ja paista ne sieni nesteessä kypsäksi.

Sekoita sieniin kuin kypsää.

Aseta kerros tomaattimurskaa muotin pohjalle ja laita 4kpl lasagnelevyjä päälle.

Peitä levyt ohuella kerroksella tomaattimurskaa.

Levitä sienisekoite murskan päälle.

Aseta 2 levyä sienisekoitteen päälle ja sivele ohuesti tomaattimurskaa päälle.

Lisää pinaatti murskan päälle.

Peitä pinaatti bataattimuusilla.

Lisää tomaattimurskaa päälle.

Aseta 4 lasagnelevyä päälle ja sivele taas tomaattimurskaa päälle.

Tee tomaatista viipaleita ja aseta ne murskan päälle.

Peitä foliolla ja aseta uuniin noin 45min.

Poista folio, levitä murskattu cashewpähkinä päälle.

Laita folio päälle ja laita uuniin 15 min. Ota ulos ja anna asettua noin 15 min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

E0300752
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagne levy, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 250g0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g1.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Bataatti, kuorittu, keitetty, suolaton 0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)0.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Cashewpähkinä 0.9g5kcal0.2g0.2g0.4g0g
Pinaatti, pakaste, Rainbow1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Herkkusieni, tuore0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g23kcal0.8g2.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko10g12kcal0.4g1.2g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.2g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g115kcal4g12g4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444985