TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g2.9g3.9kcal0.6g0g0.1g0g
Tomaattimurska 2.9g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1.3g1kcal0g0.2g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g0.7g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g16kcal1.4g1g0.4g0.2g
Valittu annoskoko10g8kcal0.7g0.5g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.4g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g84kcal7.1g5.1g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447755