Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g1.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g0.7g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki2.2g2.4kcal0.5g0g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste0.8g3kcal0.2g0g0.2g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g1.5g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g27kcal2.4g1.4g1.2g0g
Valittu annoskoko10g14kcal1.2g0.7g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.6g0.4g0.3g0g
Arvot/100g100g140kcal12.4g7.2g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=452850