Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2.9g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g1.6g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%0.6g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g13kcal0.8g0.8g0.6g0g
Valittu annoskoko10g6kcal0.4g0.4g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g66kcal4.1g4.1g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460395