Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5.4g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Herne 0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g1.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g5kcal0.2g0.6g0g0g
Valittu annoskoko10g3kcal0.1g0.3g0g0g
Annoskoko puolitettuna5g1kcal0.1g0.2g0g0g
Arvot/100g100g26kcal1g3.1g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461436