Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g3.1g3kcal0.2g0.4g0g0.2g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)3.4g1kcal0g0.2g0g0g
Makaroni, pasta 1g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Pinaatti 0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g19kcal0.6g2.6g0.4g0.4g
Valittu annoskoko10g10kcal0.3g1.3g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Arvot/100g100g97kcal3.1g13.3g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462284