Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 3.1g11kcal0.2g2.4g0g0.1g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 3.1g5.1kcal0.8g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Valkoviini kuiva 0.9g0.6kcal0g0g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g0.3g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g1.1g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g43kcal2.2g5.6g1g0.2g
Valittu annoskoko10g22kcal1.1g2.8g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.6g1.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g220kcal11.2g28.6g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464680