Kameleontti pastapata

Laita makaronit kiehumaan.

Kuullota sipulit kattilassa ja lisää joukkoon jauheliha ja ruskista.

Lisää tomaattimurska.

Lisää pakaste kasvissuikaleet (kesällä voi käyttää tuoreita kasviksia, mutta kypsennysaika pitenee silloin hieman.

Kypsennä noin 10 minuttia ja lisää mausteet (lihaliemikuutio, sitruunapippuri), sulatejuusto ja ruokakerma.

Anna hautua noin 15 minuuttia.

Sekoita kastike keitettyjen ja valutettujen makaronien joukkoon.

Tarjoa raikkaan salaatin ja patongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Takkutukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%1.5g3.3kcal0.3g0g0.3g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka (pakaste)1.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia0.9g1.4kcal0.2g0g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%0.7g1.2kcal0g0g0.1g0g
Makaroni, keitetty2.6g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g20kcal1.2g1.4g1g0g
Valittu annoskoko10g10kcal0.6g0.7g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.3g0.4g0.3g0g
Arvot/100g100g101kcal6.2g7.2g5.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48404