Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.4g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 0.5g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaatti 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Makaroni, tumma 1.3g4.6kcal0.2g0.8g0g0.1g
Porkkana 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0g0.1kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, vaalea 0.3g1kcal0.1g0.1g0g0g
Atria kevyt jauheliha1.7g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g24kcal1.4g1.8g0.8g0.2g
Valittu annoskoko10g12kcal0.7g0.9g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.4g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g120kcal7.1g9.2g4.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48964