Ratatualle

Paista kevyesti öljyssä porkkanat ja sipulit lisää vesi ja vihannes lientä anna hautua 20 min. paista loput raaka-aineet mausta mustapippurilla timjamilla ja oregaanolla lisää tl hunajaa ja paseerattu tomaatti jatka hauduttamista 10 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2795 grammaa

Aipi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi0.3g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Nauris 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 1.2g0.4kcal0.1g0g0g0g
Paprika, punainen1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g7kcal0.2g0.8g0.2g0g
Valittu annoskoko10g4kcal0.1g0.4g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g38kcal1g4.2g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58753