Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 0g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1.5g1.1kcal0g0.2g0g0g
Paprika punainen 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g1.7g3kcal0.3g0g0.2g0g
Ketsuppi, Heinz0.2g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g11kcal0.6g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko10g5kcal0.3g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g57kcal3.2g4.2g2.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019