Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Hapankaali 3.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1.6g2.3kcal0.3g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g10kcal0.6g0.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko10g5kcal0.3g0.3g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g53kcal3.1g3.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62417