Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 7.5g11kcal1.2g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Yrttitarha1.4g4.3kcal0g0.1g0.4g0g
Tilli, tuore 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g31kcal2.4g0.2g2.2g0g
Valittu annoskoko10g15kcal1.2g0.1g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.6g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g156kcal12.2g1g11.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63571