Ohra-linssikeitto

Kuullota sipuleja öljyssä ja lisää ohraryynit (0,5 dl). Lisää hetken päästä lihaliemi (eli sekoita vesi ja lihaliemikuutio/fondyy...) ja paseerattu tomaatti ja jätä kiehumaan n. 40 minuutiksi.

Lisää huuhdotut linssit, mausta haluamillasi mausteilla.

Keitä vielä 10 min eli linssien kypsymisajan verran.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Linssi, punainen, Go Green0.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rikottu ohraryyni (Korpelan myllyn), annos 100g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g9kcal0.2g1.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko10g4kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g43kcal1g6.1g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64817